Hämta mycket inspiration

Hämta mycket inspiration

När man besöker ett hotell går det att hämta mycket inspiration till inredning till hemmet. Möbler, detaljer men framförallt den helhet som ett hotell har ksn locka väldigt mycket.

Ibland kan det räcka med små insatser hemma som gör att det blir mer trivsamt. Stilfulla tavlor på väggarna som lyfter fram saker man själv tycker om. Det kan vara djur och natur, mönster eller porträtt på olika personer.

På många hotell kan man på flertalet ställen hitta små detaljer vilka man inte direkt tänker på vid första anblicken men som gör en stor skillnad för helheten. Mysig belysning eller små föremål som passar otroligt bra in i rummet. Utan belysningen och de små föremålen skulle rummet få en helt annan betydelse.

unnamed (3)
184138131
selma_spa_vår_mat_dryck_värmland1920_700-580x320
238538673

Det finns hotell som fokuserar på en unik stil. Varje rum är unikt och några rum kanske kända personer har fått sätta sin personliga prägel på. Andra hotell har rum som är mer standardiserade men som ändå kan ge härlig inspiration i form av färger, tyger och liknande.

När man bor på ett hotell går det ofta att slappna av lite mer. Tack vare det kan man också få upp ögonen och se saker man annars skulle ha missat. Ta tiden och se er omkring, bara var i nuet må bra. Skriv ner saker och färger som uppskattas då det kommer till detaljer och inredning, ta bilder och fundera sedan hemma hur det går och omvandla till något användbart i det egna hemmet.