Kombinera hotellbesöket med en spabehandling

Är du en hotell- eller spa människa, eller kanske både och? Hos oss kan du njuta av allt som får dig att slappna av till max. Vårt hotell har en spaavdelning och vi ser till att ta hand om våra kunder på allra bästa sätt. Efter en vistelse hos oss känner du dig som en helt ny människa, med laddade batterier och en positiv attityd, redo att hantera vardagens alla utmaningar.

Vi tog hela teamet och åkte till ett spa i Göteborg för att få inspiration till vår nya spaavdelning och när vi kom tillbaka till Solna visste vi precis vad vi ville erbjuda våra gäster. I vår spaavdelning erbjuder vi olika typer av massage: fotmassage, ryggmassage, benmassage, helkroppsmassage, thai massage, djup vävnadsmassage och så vidare! Vi ska inte glömma bort skalp, ansikts- och huvudmassage, vilket kan vara så djupt avslappnande att det känns som att man har masserat hela kroppen.

Du kan också njuta av aromaterapi, akupunktur, göra skönhetsbehandlingar och bara ta det lugnt i bastun eller jacuzzin om du vill. Fullända dagen med en utsökt middag i vår restaurang, som fokuserar på säsongsrelevanta och ekologiska rätter med inspiration från världens alla hörn. 

Som gäst har du tillgång till vårt spa utan någon extra kostnad, vilket betyder att du kan använda jacuzzin och bastun precis som du vill. Sedan har du 15% rabatt på våra spabehandlingar så länge du är hotellgäst hos oss, så det är bara att passa på att skämma bort dig själv under tiden du bor hos oss!