Nära till både naturen och staden

Vid besök på hotell har alla olika mål med vistelsen. Det finns personer som bara vill komma bort, ha det skönt på rummet och äta lagad mat i restaurangen. Andra personer önskar en väldigt aktiv semester i naturen där man kan ha en mängd olika upplevelser. Vandring, paddla kanot och liknande är bara något av alla aktiviteter som går och utföra.

Med en närhet också till Stockholm är hotellet i Solna helt perfekt. Här går det att enkelt ta dagen som den kommer och verkligen njuta stort av livet. Efter en dag med shopping inne i storstadspulsen kan det vara väldigt skönt att komma ut till lugnet igen.

För att njuta av naturen behöver man inte vara en äkta scout eller överlevare. Det behöver inte innebära att man ska göra eld med pinnar och bygga upp läger i äkta Robinson anda. Istället kan en promenad i skogen vara på en väldigt lagom nivå.

Ta med en lunch eller matsäck ut och upplev hur mycket godare smakar utomhus. Att använda någon anvisad grillplats och göra upp eld och grilla korv är något som både barn och vuxna kan tycka om. Var alltid noga med och se till att elden är ordentligt släckt när ni lämnar platsen även om ni använder er av en grillplats som känns säker. Använd rikligt med vatten och täck över elden. Även om man bor på hotell går det att njuta av naturen på sina egna villkor.