Nytt kök, ny meny, nya minnen!

Vi har goda nyheter! Vårt kök har nyligen gått igenom en total renovation och allt från hur vi tillagar maten till hur vi serverar den och hur den avnjuts av våra gäster har fått en total uppgradering. Nu kan du äta din favoriträtt från vår meny på snygga serviser från populära varumärken som Iittala, Rice, Arabia, Rosendahl, Rörstrand, Kosta Boda, House Doctor, Marimekko, med flera. Istället för att välja ett enda varumärke har vi valt att blanda våra favoriter på ett spännande och eklektiskt sätt! Det kan du också göra; besök koketsfavoriter.se.

och navigera dig fram i en värld av spännande formgivning från jordens alla hörn. Där har de något för alla tillfällen och smaker.

Nytt kök, ny matsal och ny meny. Vår förkärlek till sous vide är tydlig på vår á la carte – det är så man bevarar smakerna och tillagar både kött och grönsaker till perfektion. Dessertmenyn har dessutom fördubblats. Varför? För att det är sommar och trädgården exploderar av härliga bär och det är något med det vackra, soliga vädret som gör att man har lust att unna sig något extra gott och lite dekadent.

Det finns något för chokladälskarna, bakelsefantasterna, glassätarna, tårtälskarna och även de som föredrar en syrlig sorbet. Alla desserter är tillagade i vårt nya vackra kök med maskiner från KöketsFavoriter. Men oroa dig, vi har heller inte glömt bort hur viktigt det är med läskande cocktails och goda gin-drinkar. Kom till oss när du vill njuta till max.