Smart packning till hotellnatten

Planerar ni att spendera en natt på hotell? Då kanske ni vill ha lite inspiration för vad ni ska packa i den där övernattningsväskan. Även om man bara ska stanna på ett hotell i en natt så finns det vissa saker man kan packa för att ha en riktigt skön vistelse. Eller, det handlar snarare om vad man inte behöver packa, eftersom det är lätt att man packar alldeles för mycket grejer när man ska tillbringa en natt hemifrån.

För det första: du behöver inte din laptop, surfplattan och mobilen, även om du har lite jobb som ska göras. Lämna antingen surfplattan eller laptopen hemma – gärna båda om det går, för vi behöver alla slappna av lite då och då.

En annan klassiker är att man packar ner tre böcker. När läste du tre böcker på några timmar? Välj en bok och nöj dig med det. Du har ändå inte tid att läsa tre böcker, speciellt om du ska tillbringa kvällen med din partner eller en vän, eller uppleva staden som du besöker.

Sedan är det allt fler av oss som packar ner yogamattan och andra träningsredskap när vi ska ut och resa, eller t.o.m. löshår. Det är ingen dum idé så klart, men hur troligt är det egentligen att man rullar ut den där yogamattan inne på hotellrummet? Många hotell har gym och trots det så är det väl inte så väldigt många av oss som faktiskt besöker gymmet när vi väl är där. Packa lätt och enkelt och fokusera på att ha en härlig upplevelse istället.