Unna dig en skön helg

Nu när sommaren är över och hösten kommer med friska vindar och kortare dagar kanske det är dags för en härlig helg på spa? Rå om dig själv och en vän eller din partner och ta en helg borta från vardagslivet med skönhetsbehandlingar, massage, fridfull miljö och god mat. Vi har många fina spahotell i Sverige och det finns så många spännande erbjudanden tillgängliga just nu. Ta med barnen om du vill, eftersom det även finns behandlingar för barn, hela familjer och romantiska paket.

Ett exempel på spapaket kan inkludera fotskrubb, ansiktsbehandlingar och helkroppsmassage för två. Om man vill få fart på blodcirkulationen finns det även specialbehandlingar som coppingmassage och infraröd bastu, som stimulerar kroppen på djupet.

Om ni ska fira ett jubileum eller ha en romantisk helg går det även att boka privat spa för lite extra avskildhet. Kryp ner i bubbelbadet eller torrbastun eller både och, kanske med en dusch med kallhink för de som törs. Många span erbjuder både inomhus- och utomhuspooler i vackra miljöer en bit ut från stan så man slipper trafik, luftföroreningar och kan njuta ordentligt av naturen. Det viktiga är att man slappnar av riktigt ordentligt och njuter fullt ut.

En helg på spa är något av det mest avslappnande som finns och det gäller att välkomna hösten med ett inre lugn för att inte bli tung i sinnet när dagarna blir allt mörkare och kortare. Just därför rekommenderar vi en skön timeout med egenvård och härliga stunder med en kär partner eller vän.