Utmana dig själv med ett nytt hotell

Det går inte att sticka under stolen med att det är skönt att veta hur saker och ting ser ut och fungerar. Därför känns det ofta mer tryggt att åka tillbaka till ett hotell eller en plats som du redan har besökt än att besöka ett nytt ställe där du inte har den minsta aning om hur det fungerar. Men det är just när vi gör, ser och upplever nya grejer i livet som vi utvecklas.

Därför vill vi att du kollar på en annan typ av hotell nästa gång du ska boka ett hotell. Kanske ska ni bo i någon annorlunda miljö, på ett hotell med en speciell stil eller liknande. Att se nya grejer kan kännas läskigt, men när du väl är där kommer du med stor sannolikhet känna att det är kul och spännande.

Väx som person

När du utmanar dig själv så växer du som person. Detta gäller inte bara när det kommer till att välja hotell som du ska testa nya saker, utan det handlar om allt i livet. Kanske kan du testa på att laga mat med den annorlunda metoden Sous vide? Eller möblera om i ditt sovrum så att sängen och dina praktiska sidobord står någon helt annanstans? Så länge du testar något nytt – litet som stort – växer du som person.

Det kan låta jobbigt, men vi menar inte att du måste testa nya saker hela tiden. Att göra det någon gång ibland räcker gott och väl.